GLT’ye İSTESOB’tan başarı ödülü

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İSTESOB) başkanlar kurulu toplantısı, İSTESOB’a bağlı oda başkanların katılımıyla Bakırköy İncirli’deki Birlik Merkezi’nde gerçekleşti. İSTESOB’un son bir yıllık faaliyetlerinin anlatıldığı toplantıda İSTESOB başkanı Faik Yılmaz, esnafın birçok sorununa çözüm olacak düzenlemelerin yapıldığını belirterek, İcra Kurulu’nun alacağı kararların yasalaşması halinde esnafın rahat bir nefes alacağını dile getirdi.

GLT, ödül aldı!

İstanbul Kuyumcular Odası’nın (İKO) geliştirdiği ve İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) tarafından desteklenen Kuyumculukta Küresel Liderlik İçin Bilgi ve Teknoloji Odaklı Mücevher ve Değerli Taş Merkezi projesiyle oluşturulan Türkiye Gemoloji Laboratuvarı (GLT), toplantıda başarılı projeler kapsamında değerlendirilerek ödüle layık görüldü. İSTESOB Başkanı Yılmaz, hem kuyumculara hem de tüketiciye pırlanta, renkli taş ve mücevher sertifikası veren GLT başarı ödül plaketini İstanbul Kuyumcular Odası Başkanı (İKO) Norayr İşler’e verdi.